event_note Концерт
11.06.2024 - 11.06.2024 access_time 19.00

Концерт Културног центра „Културно склониште“ 11. јуна у клубу „Трибина младих“

location_on Трибина младих
event_note Концерт
11.06.2024 - 11.06.2024 access_time 19.00

Концерт Културног центра „Културно склониште“ 11. јуна у клубу „Трибина младих“

location_on Трибина младих

У оквиру програма Музичке редакције Културног центра Новог Сада биће одржан концерт ученика и професора Културног центра „Склониште“. Концерт ће се одржати у уторак, 11. јуна 2024. године у Културном центру Новога Сада, у клубу „Трибина младих“ са почетком у 19 часова.

Улаз је слободан!

Добро дошли!

КЦ „Склониште” је централно место за учење и интерпретирање популарне (и мање популарне) музике. Основано је 2009. године од стране гитаристе Петра Јелића и виолончелисткиње Александре Берчек Јелић. Наша музичка школа за циљ има да пружи висококвалитетно музичко образовање свим узрастима и нивоима знања.

Идеја је створити музичаре који размишљају изван оквира, стварају своје бендове и покрећу свет новом музиком. Са приступом који негује креативност, подржава различитост и гради заједницу, постали смо једна од најатрактивнијих музичких школа у Новом Саду.
Наши ученици показују умеће и вештину а не дипломе, јер знају да оцене нису мерна јединца за џез и рокенрол. Такође је битно да напоменемо како наши полазници уписују најбоље светске музичке академије и конзерваторијуме зато што на аудицијама показују суштинско знање. Верујемо да музика мења животе и користимо креативне и ефикасне методе предавања како бисмо нашим ученицима пружили све што им је потребно да постигну своје музичке снове.
Културни центар „Склониште” има за циљ да шири знање о култури и историји музике, као и да побољша квалитет поп, рок, џез и блуз сцене, стварајући квалитетне музичаре. Желимо да подстичемо љубав према музици сваки дан, док развијамо музичке таленте и стварамо креативно окружење за учење и раст.

 

Фото: приватна архива

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања